Kojoti

Kojoti su  čista energija, hedonizam i rock and roll

Kojoti su zagrebačko-vinkovačko-riječki rock and roll sastav. Djeluje od ranih devedesetih, a utemeljio ih je bivši član Majki, Davor Viduka, 1992. godine, 

kao gitarist i većinski autor u sastavu. Kojoti su od početka bili potpuno zagrebački sastav, Viduka na gitari, Buš kao vokal, Jurica je svirao bas, a Goran bubanj, 

da bi s vremenom prvo došao Mario Anušić na bubanj pa Vanja Marin na bas i na samom snimanju prvog albuma Alen Marin mijenja Buša za vokalom. 

Kojoti su odsvirali stotine koncerata i bili su čista energija, hedonizam i rock and roll. Ta postava je snimila prva dva albuma "Kojoti" (1995.) i "Halucinacija" (1996.).

Nakon toga Bobo Grujičić mijenja Marija Anušića, a sastav uzima i dodatnog ritam gitarista Tomu Božovića i u toj postavi snima zadnji album "Sex Disko Kung Fu"(1998.)

Grupa se raspada 2000. 

Veliki reunion dogodio se u siječnju 2017. na najvećem hrvatskom zimskom rock festivalu Brijačnica kada su prepunu dvoranu ostavili bez daha.

Bend nastavlja s radom, sprema nove materijala za album koji je planiram za konac 2017.  Izlazak albuma planira se uz proslavu 25 godina Kojota.

A tom prilikom su ponosni što imaju priliku ove godine biti i dio UFO-a. 

Super User

Proin Non Nibh Sed Lectus Convallis Tincidunt Eget Nec Arcu. Suspendisse At Mollis Est. Donec Auctor Molestie Urna, Non Ultrices Elit Elementum In.

JoomlaUX.com

OVOGODIŠNJI BENDOVI

MEDIJSKI POKROVITELJI:

sibhr GlasSlavonije  mixeta  osijek031 

SPONZORI:

 BRAVEPAN04_VERT_LOCKUP_NEG_FC.JPG gradOsijek  zamp