Milton Bradley

S godinama iskustva na berlinskoj elektronskoj sceni, Bradley je izgradio reputaciju odlučnog i svestranog, ali prije svega naprednog zvuka.

Idealizam je ono što Miltona Bradleyja gura naprijed svakoga dana – činjenica koja se posebno očituje kroz njegovu glazbu. S godinama iskustva na berlinskoj elektronskoj sceni, Bradley je izgradio reputaciju odlučnog i svestranog, ali prije svega naprednog zvuka.

Kako je odrastao u Berlinu u 80-ima, njegov prvi kontakt s elektronikom je bio s acid houseom, ali i s ranim Belgijskim technom. Vrlo brzo počeo je skupljati izdanja različitih glazbenika, ali i baviti se DJ-ingom, no tek je 2008 počeo raditi svoju glazbu. “Do Not Resist the Beat!” je izdavačka kuća koja je prigrlila Bradleyjev iskren i jasan pristup produciranju. Često je pokušavao uhvatiti emocije i specifične trenutke svog života te je ovaj njemački producent brzo razvio svoj napet i karakterističan ton.

Još 2010. izdaje EP “Unheard Voices“, a iste godine radi apokaliptični projekt  “The End Of All Existence” –  tmuran zvuk napisan za kraj svijeta, čiju je premijeru imao na berlinskom Atonal Festivalu 2014.

Little White Earbuds opisao je izvedbe ovoga DJ-a kao „izvanserijsku izložbu njegovog materijala, ritmičke različitosti, ali tematski konzistentan te distopijski.“

Bradley je uvijek gajio ljubav prema acid houseu koja je ostala s njim i u 2012. kada dolazi projekt „Alien Rain“, što je zapravo značilo - dolazi fikcijska invazija vanzemaljaca na Zemlju – to je bila inspiracija. Hipnotično iskustvo s emotivnim karakteristikama dolazi nam iznova iz produkcije ovog DJ-a. U suradnji s drugima, također se bavi techno glazbom.

Ovaj je umjetnik jedan od najvećih producentskih potencijala u svom žanru s distopijskim, industrijski-utjecanim  zvukom te je u rangu s drugim poznatim DJ setovima. Sa svojom glazbom obišao je cijelu Europu i njene eminentne klubove, ali i Aziju te Sjevernu Ameriku.. Ali, također, s veseljem očekuje nove turneje i glazbu koja dolazi.

 

Super User

Proin Non Nibh Sed Lectus Convallis Tincidunt Eget Nec Arcu. Suspendisse At Mollis Est. Donec Auctor Molestie Urna, Non Ultrices Elit Elementum In.

JoomlaUX.com

OVOGODIŠNJI BENDOVI

MEDIJSKI POKROVITELJI:

sibhr GlasSlavonije  mixeta  osijek031 

SPONZORI:

 BRAVEPAN04_VERT_LOCKUP_NEG_FC.JPG gradOsijek  zamp