Hrvatska Funk Delegacija

Hrvatska Funk Delegacija, kolektiv je DJ-eva koji nam donose najbolje soul, funk, groove zvukove s hrvatske DJ scene...

Hrvatska Funk Delegacija, kolektiv je DJ-eva i istraživača vinila. Delegaciju na UFO-u predstavljaju: 

Venom je poznatiji i kao čovjek koji nosi cross fader oko vrata, DMC prvak, profesor na DJ radionicama, ali i izuzetno agilan starter na pića s visokim udjelom alkohola. Venom pripada samom šlagu ekscelencije gramofonizma na ovim prostorima.

Eluzivni selektor hrvatske rare groove scene je Borovich, čovjek iza festivala Žedno uho, ekspertni je uživatelj dugih i dubokih disco edita. Zato će vjerojatno u svojih 2x12.5 minuta pustiti - dvije pjesme. Ali biti će to dvije pjesme iz nepoznatog soničnog raja.

D-Gree je apsolutni prvak teške kategorije u poznavanju bilo kakve glazbe koja posjeduje i najmanju natruhu groovea. Manični sakupljač diskova na kojima je sve što nikad nije izdano na vinilu, ali je izašlo samo za crippled dick kao bonus CD što je išao uz časopis kad je Brian Eno producirao, a svirao mu je... DJ D-Gree.

Brat Slip Mat, grublja polovica Soul Brothersa, čovjek ljepljivih prstiju i širokih gaća iz kojih ispadaju samo tvrdi rap komadi snimljeni preko najsirovijih funk breakova.

Brejker, digger i turbonuklearni B-Boy Breaks DJ koji se trudi polomiti noge kolegama na svim većim hrvatskim B-Boy natjecanjima je Bijan. Od Bijana očekujte prašinu i sirove bubnjeve.

Umbo je osječki čuvar dubokog groovea. Producent, remixer i vlasnik brojnih internacionalno priznatih funk numera budućnosti dugo godina drži te dislocirane snareove gdje im je i mjesto - na plesnim podijima.

 

Super User

Proin Non Nibh Sed Lectus Convallis Tincidunt Eget Nec Arcu. Suspendisse At Mollis Est. Donec Auctor Molestie Urna, Non Ultrices Elit Elementum In.

JoomlaUX.com

OVOGODIŠNJI BENDOVI

 • Oliver

  Oliver

  Oliver Krivić, poznatiji kao DJ Oliver, dolazi iz...
 • BRUTO-GETO

  BRUTO-GETO

  Svatko od nas doživljava se na neki svoj način. ...
 • Harvo Jay

  Harvo Jay

  Dream noise bend iz Osijeka koji će vas odu&scaro...
 • Modern ilusion

  Modern ilusion

  Modern Delusion je synth punk band iza kojeg stoji...
 • Kolek3k

  Kolek3k

  Glazbeni entuzijast, DJ, audio inžinjer te jedan ...
 • Kojoti

  Kojoti

  Kojoti su  čista energija, hedonizam i rock ...

MEDIJSKI POKROVITELJI:

sibhr GlasSlavonije  mixeta  osijek031 

SPONZORI:

 BRAVEPAN04_VERT_LOCKUP_NEG_FC.JPG gradOsijek  zamp