INSOLATE

INSOLATE (Out of Place, Deeply Rooted / TRAUM), umjetnica nekoć poznata kao Miss Sunshine, producentica, DJ, izdavačica i promotorica u branši posljednjih 20 godina, a smatraju je jednom od ponajboljih hrvatskih techno DJ-ja.


Insolate je nastupala u klubovima diljem svijeta odnosno festivalima kao što su Rex, Tresor, Club d’Anvers, ADE, Tomorrowland, Dimensions, Exit Fest, itd.

Objavila je desetke vinila od kojih se ističe onaj za etiketu DJ Deepa, Deeply Rooted, što je prekretnica u njezinoj karijeri kada počinje nastupati pod aliasom INSOLATE.  
Godine 2015. pokrenula je vlastitu etiketu vinilnih izdanja imena Out of Place koja je trenutačno u drugom izdanju nakon što je prvo potpuno rasprodano. Kao promotorica je u rodni Osijek dovela neka od eminentnih imena DJ-ja poput DJ Rolanda, Francois X-a, Miltona Bradleyja, DJ Deepa, Antigone i Etappa Kylea na niz TRAUM-ovih događaja. Dimensions Festival je i sam prepoznao TRAUM kao lokalnog pokretača, što mu je omogućilo biti domaćinom službenog partija otvaranja festivala Dimensions u Osijeku. 

Popis zemalja gdje je Insolate nastupila uključuju Kolumbiju, Grčku, Englesku, Italiju, Belgiju, Estoniju, Litvu, Švedsku, Norvešku, Nizozemsku, Francusku, Tursku, Maltu, Gruziju, Dansku, Cipar, Portugal, Španjolsku, Švicarsku, Česku, Njemačku, Ukrajinu, Austriju, Slovačku, Mađarsku, Makedoniju, Kosovo, Rumunjsku, Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju, Srbiju, Hrvatsku i mnoge druge.
 

Super User

Proin Non Nibh Sed Lectus Convallis Tincidunt Eget Nec Arcu. Suspendisse At Mollis Est. Donec Auctor Molestie Urna, Non Ultrices Elit Elementum In.

JoomlaUX.com

OVOGODIŠNJI BENDOVI

 • Kolek3k

  Kolek3k

  Glazbeni entuzijast, DJ, audio inžinjer te jedan ...
 • Indigoscience

  Indigoscience

  Idejno zamišljen kao bend u koji će svaki ...
 • SLEEPYHEADS

  SLEEPYHEADS

  Najbolje čuvana tajna domaćeg indieja, bend koji...
 • Kojoti

  Kojoti

  Kojoti su  čista energija, hedonizam i rock ...
 • Oliver

  Oliver

  Oliver Krivić, poznatiji kao DJ Oliver, dolazi iz...
 • Hrvatska Funk Delegacija

  Hrvatska Funk Delegacija

  Hrvatska Funk Delegacija, kolektiv je DJ-eva ...

MEDIJSKI POKROVITELJI:

sibhr GlasSlavonije  mixeta  osijek031 

SPONZORI:

 BRAVEPAN04_VERT_LOCKUP_NEG_FC.JPG gradOsijek  zamp