INSOLATE

INSOLATE (Out of Place, Deeply Rooted / TRAUM), umjetnica nekoć poznata kao Miss Sunshine, producentica, DJ, izdavačica i promotorica u branši posljednjih 20 godina, a smatraju je jednom od ponajboljih hrvatskih techno DJ-ja.


Insolate je nastupala u klubovima diljem svijeta odnosno festivalima kao što su Rex, Tresor, Club d’Anvers, ADE, Tomorrowland, Dimensions, Exit Fest, itd.

Objavila je desetke vinila od kojih se ističe onaj za etiketu DJ Deepa, Deeply Rooted, što je prekretnica u njezinoj karijeri kada počinje nastupati pod aliasom INSOLATE.  
Godine 2015. pokrenula je vlastitu etiketu vinilnih izdanja imena Out of Place koja je trenutačno u drugom izdanju nakon što je prvo potpuno rasprodano. Kao promotorica je u rodni Osijek dovela neka od eminentnih imena DJ-ja poput DJ Rolanda, Francois X-a, Miltona Bradleyja, DJ Deepa, Antigone i Etappa Kylea na niz TRAUM-ovih događaja. Dimensions Festival je i sam prepoznao TRAUM kao lokalnog pokretača, što mu je omogućilo biti domaćinom službenog partija otvaranja festivala Dimensions u Osijeku. 

Popis zemalja gdje je Insolate nastupila uključuju Kolumbiju, Grčku, Englesku, Italiju, Belgiju, Estoniju, Litvu, Švedsku, Norvešku, Nizozemsku, Francusku, Tursku, Maltu, Gruziju, Dansku, Cipar, Portugal, Španjolsku, Švicarsku, Česku, Njemačku, Ukrajinu, Austriju, Slovačku, Mađarsku, Makedoniju, Kosovo, Rumunjsku, Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju, Srbiju, Hrvatsku i mnoge druge.
 

Super User

Proin Non Nibh Sed Lectus Convallis Tincidunt Eget Nec Arcu. Suspendisse At Mollis Est. Donec Auctor Molestie Urna, Non Ultrices Elit Elementum In.

JoomlaUX.com

OVOGODIŠNJI BENDOVI

 • INSOLATE

  INSOLATE

  INSOLATE (Out of Place, Deeply Rooted / TRAUM), um...
 • Plastic Knives

  Plastic Knives

  Plastic Knives je electro-rock duo koji spaja neko...
 • BILLAIN

  BILLAIN

  Adis Kutkut, poznatiji i kao Billain, jedan je od ...
 • Baden-Baden

  Baden-Baden

  Vladari regionalne underground scene...
 • Kula

  Kula

  Zoran Kulić aka Kula, DJ je i organizator VuBass ...
 • VOLSTER

  VOLSTER

  Pomalo tajanstveno, Volster (Out of Place / TRAUM)...

SPONZORI:

 BRAVEPAN04_VERT_LOCKUP_NEG_FC.JPG gradOsijek  zamp

MEDIJSKI POKROVITELJI:

sibhr GlasSlavonije RadioPlus perunhr mixeta mojOsijekhr1 osijek031 osijeknewslogo slavonskiradio