INSOLATE

INSOLATE (Out of Place, Deeply Rooted / TRAUM), umjetnica nekoć poznata kao Miss Sunshine, producentica, DJ, izdavačica i promotorica u branši posljednjih 20 godina, a smatraju je jednom od ponajboljih hrvatskih techno DJ-ja.


Insolate je nastupala u klubovima diljem svijeta odnosno festivalima kao što su Rex, Tresor, Club d’Anvers, ADE, Tomorrowland, Dimensions, Exit Fest, itd.

Objavila je desetke vinila od kojih se ističe onaj za etiketu DJ Deepa, Deeply Rooted, što je prekretnica u njezinoj karijeri kada počinje nastupati pod aliasom INSOLATE.  
Godine 2015. pokrenula je vlastitu etiketu vinilnih izdanja imena Out of Place koja je trenutačno u drugom izdanju nakon što je prvo potpuno rasprodano. Kao promotorica je u rodni Osijek dovela neka od eminentnih imena DJ-ja poput DJ Rolanda, Francois X-a, Miltona Bradleyja, DJ Deepa, Antigone i Etappa Kylea na niz TRAUM-ovih događaja. Dimensions Festival je i sam prepoznao TRAUM kao lokalnog pokretača, što mu je omogućilo biti domaćinom službenog partija otvaranja festivala Dimensions u Osijeku. 

Popis zemalja gdje je Insolate nastupila uključuju Kolumbiju, Grčku, Englesku, Italiju, Belgiju, Estoniju, Litvu, Švedsku, Norvešku, Nizozemsku, Francusku, Tursku, Maltu, Gruziju, Dansku, Cipar, Portugal, Španjolsku, Švicarsku, Česku, Njemačku, Ukrajinu, Austriju, Slovačku, Mađarsku, Makedoniju, Kosovo, Rumunjsku, Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju, Srbiju, Hrvatsku i mnoge druge.
 

Super User

Proin Non Nibh Sed Lectus Convallis Tincidunt Eget Nec Arcu. Suspendisse At Mollis Est. Donec Auctor Molestie Urna, Non Ultrices Elit Elementum In.

JoomlaUX.com

OVOGODIŠNJI BENDOVI

 • Plastic Knives

  Plastic Knives

  Plastic Knives je electro-rock duo koji spaja neko...
 • Samostalni Referenti

  Samostalni Referenti

  Od okupljanja Samostalnih Referenata 1996. godine ...
 • Oliver

  Oliver

  Oliver Krivić, poznatiji kao DJ Oliver, dolazi iz...
 • BRUTO-GETO

  BRUTO-GETO

  Svatko od nas doživljava se na neki svoj način. ...
 • Krankšvester

  Krankšvester

  Krankšvester je omiljeni osječki bend koje...
 • Jonathan

  Jonathan

  Riječki rock bend koji nikoga ne ostavlja ravnodu...

MEDIJSKI POKROVITELJI:

sibhr GlasSlavonije  mixeta  osijek031 

SPONZORI:

 BRAVEPAN04_VERT_LOCKUP_NEG_FC.JPG gradOsijek  zamp