PAN(KA) I IGARA ILITI 10 RAZLOGA ZAŠTO JE PIVO ZDRAVO

Pivo. Jedna riječ, milijun asocijacija.

Piće manje popularno samo od vode i čaja (čitaj vode). Iako ga vežemo uz utakmice, prijatelje, druženja, pubove i koncerte, rijetko ga smatramo zdravim napitkom - ali ono to jest. Pivo smanjuje rizik od bolesti srca, bogato je vitaminom B6, sprječava stvaranje bubrežnog kamenca, poboljšava pamćenje, smanjuje stres, doprinosi ljepoti kože i kose…

Sad se sigurno pitaš je li ovo članak iz rubrike prehrana i zdravlje? Ne brini, nije, nastavi čitati. ☺

I sad kad znaš da je dobro piti pivo (jeste čule mame svijeta), dolaziš do najveće dileme – koje pivo popiti? Naime, piva su kao žene, sva su piva lijepa na svoj način i iako se o pivskim ukusima ne raspravlja, jedno je pivo posebno lijepo. Pan ove godine obilježava svoj okrugli, 20. rođendan postojanja na tržištu, što ga čini elegantnom mladom zvijezdom hrvatske pivske industrije. Tako ponosno nosi znak hrvatske kvalitete dodijeljene od strane HGK, oznaku koju nose samo proizvodi iznadprosječne kvalitete, a s obzirom na to da je prilagodljiv kao nitko drugi tu su razni outfiti - Pan Lager, Pan Zlatni, Pan Tamni, Pan BEZ i Pan Radler.

U svojih je 20 godina Pan stvarao priče, uspomene, bio potpuno drugačiji od drugih, super, kul i urban. Uvijek je podržavao dobru atmosferu i imao vremena za svoje prijatelje jer gdje je Pan, tu je Družiona! A takvo urbano piće ne zaslužuje ništa manje urbanu ekipu. I tako se rodio spoj sveg što je dobro, lijepo i zabavno na svijetu – veza između zelenog, urbanog momka po imenu UFO i PAN-a. Sprijateljili su jer su oboje zeleni i jer nadopunjuju jedno drugo na najbolji mogući način.  Tako će 14. UFO po redu dijeliti sve svoje trenutke sa sada već voljenom i cijenjenom, koprivničkom pivovarom Carlsberg Hrvatska koja je najnovija, najmodernija i ekološki najnaprednija pivovara u Hrvatskoj te njezinim najljepšim blagom – Panom.

Pozivamo vas da se od 1.- 3. lipnja pridružite proslavi ovog genijalnog spoja i velike družione, koja će vas pratiti bili na dekici, skakali na koncertu ili se muvali na afteru… U svakoj ruci ima mjesta za jedan PAN. (Ili dva, tri, šest…)

I što još reći osim… Dajte nam PAN(ka) i igara! I rocka! I hip-hopa i DJ-eva i svega dobrog što donosi UFO ;)  

 

Autor: Emily Dobutović

 

 

 

Super User

Proin Non Nibh Sed Lectus Convallis Tincidunt Eget Nec Arcu. Suspendisse At Mollis Est. Donec Auctor Molestie Urna, Non Ultrices Elit Elementum In.

JoomlaUX.com

OVOGODIŠNJI BENDOVI

 • Shuttle

  Shuttle

  Stilski se igraju sa žanrovima, a osnova im je č...
 • Harvo Jay

  Harvo Jay

  Dream noise bend iz Osijeka koji će vas odu&scaro...
 • Kawasaki 3P

  Kawasaki 3P

  Njihovo keep moving forward geslo je "Veselo, samo...
 • Kolek3k

  Kolek3k

  Glazbeni entuzijast, DJ, audio inžinjer te jedan ...
 • Oliver

  Oliver

  Oliver Krivić, poznatiji kao DJ Oliver, dolazi iz...
 • Baden-Baden

  Baden-Baden

  Vladari regionalne underground scene...

MEDIJSKI POKROVITELJI:

sibhr GlasSlavonije  mixeta  osijek031 

SPONZORI:

 BRAVEPAN04_VERT_LOCKUP_NEG_FC.JPG gradOsijek  zamp