Indigoscience

Idejno zamišljen kao bend u koji će svaki član unijeti dio glazbe i utjecaja na kojima je glazbeno i umjetnički odrastao...

Nastao kao ideja dva entuzijasta zaljubljena u instrumentalnu glazbu, s naglaskom na post rock žanr, Indigoscience se prvi put kao ideja benda pojavio još nekoliko godina prije konačnog osnivanja u današnjoj postavi, koja je svoju prvu probu odradila u listopadu 2015. godine.

Idejno zamišljen kao bend u koji će svaki član unijeti dio glazbe i utjecaja na kojima je glazbeno i umjetnički odrastao, Indigoscience je bend koji je teško žanrovski potpuno precizno definirati. Sva četiri člana imaju različitu glazbenu pozadinu iza sebe, no isto tako i toleranciju prema svim smjerovima, kao i sklonost eksperimentiranju sa svime što se čini efektno i što u trenutku ostavlja dobar dojam.

Plan benda je stvaranje glazbe u kojoj će prvo uživati sami, a nakon toga to prenijeti i na publiku, kako na snimljenim materijalima, tako i na nastupima uživo, gdje bi se zapravo trebala vidjeti prava slika benda te osjetiti energija s publikom. Glazba Indigosciencea nema nikakvih ograničenja te je bend uvijek spreman upoznati, a nakon toga i ponuditi nešto novo i ono što se možda na prvi dojam čini neizvedivo.

 

Super User

Proin Non Nibh Sed Lectus Convallis Tincidunt Eget Nec Arcu. Suspendisse At Mollis Est. Donec Auctor Molestie Urna, Non Ultrices Elit Elementum In.

JoomlaUX.com

MEDIJSKI POKROVITELJI:

sibhr GlasSlavonije  mixeta  osijek031 

SPONZORI:

 BRAVEPAN04_VERT_LOCKUP_NEG_FC.JPG gradOsijek  zamp