Krankšvester

Krankšvester je omiljeni osječki bend kojeg čine 3ki Stil i Sett, a nastali su 2009. Iza sebe imaju tri albuma i gomilu nastupa po regiji. Ove jeseni izlazi njihov četvrti album, koji svi nestrpljivo iščekujemo.

Pojava Krankšvestera je vrlo zanimljiva, budući da na poseban način parodiraju primitivizam i vulgarnosti koje se jako često može vidjeti na ulicama i klubovima. To rade tako da upravom tim vokabularom i ekspresijom iznose svoje tekstove. Publika je to prihvatila na prvu loptu, iako je bilo i puno onih koji su ovo sve shvatili suviše ozbiljno. Nakon što je javnost shvatila kako je riječ o parodiji, Krankšvester je postao bend koji ne slušaju samo pripadnici hip-hop subkulture, tj. žanr glazbe u njihovom je slučaju postao samo nebitna etiketa.

Tematika pjesama su žene, ljubav, međusobni odnosi, narodni običaji i slične stvari, naravno na posebno prezentiran način. Zezancija je ipak u prvom planu i jednostavno ne možeš slušati i razumjeti Švestere ako nemaš dobar smisao za humor. Srećom, UFO publika uvijek je znala prepoznati takve stvari.

Super User

Proin Non Nibh Sed Lectus Convallis Tincidunt Eget Nec Arcu. Suspendisse At Mollis Est. Donec Auctor Molestie Urna, Non Ultrices Elit Elementum In.

JoomlaUX.com

OVOGODIŠNJI BENDOVI

 • VOLSTER

  VOLSTER

  Pomalo tajanstveno, Volster (Out of Place / TRAUM)...
 • Jonathan

  Jonathan

  Riječki rock bend koji nikoga ne ostavlja ravnodu...
 • Milton Bradley

  Milton Bradley

  S godinama iskustva na berlinskoj elektronskoj sce...
 • Plastic Knives

  Plastic Knives

  Plastic Knives je electro-rock duo koji spaja neko...
 • Kolek3k

  Kolek3k

  Glazbeni entuzijast, DJ, audio inžinjer te jedan ...
 • Kawasaki 3P

  Kawasaki 3P

  Njihovo keep moving forward geslo je "Veselo, samo...

MEDIJSKI POKROVITELJI:

sibhr GlasSlavonije  mixeta  osijek031 

SPONZORI:

 BRAVEPAN04_VERT_LOCKUP_NEG_FC.JPG gradOsijek  zamp