Modern ilusion

Modern Delusion je synth punk band iza kojeg stoji nekoliko uspješnih europskih turneja te tri zapažena izdanja za sad već legendarni zagrebački d.i.y. label Doomtown Records, ali i francuski Crapoulet Records, od kojih se ističu ''Wasteland'' mini album na kazeti te ''Days Of Us'' vinilni LP.

Pokretač i osnivač banda je Goran Lautar, godinama prisutan na garage punk sceni s bendovima poput The Babies, Welcomin' Comitte in Flames, Dykeman Family te u zadnje vrijeme s hvaljenim darkwave synth projektom Neon Lies s kojim u zadnje vrijeme redovito radi europske turneje. Također, bubnjar Modern Delusiona Andrej Karavanić je osnivač i frontman benda The Celetoids koji je u zadnjih godinu dana imao veliki odjek na europskoj underground punk sceni, s nekoliko turneja za sobom i hvaljenim prvijencem ''Pupal Stage'', objavljenim za Doomtown Records.

Zvuk Modern Delusiona se može opisati kao lo fi synth punk s elementima post punka, poput bandova Units, Screamers ili općenito bendova s legendarnih lo fi punk KBD kompilacijama.

Posljednjih godinu dana, bend se rijetko pojavljuje na pozornicama te je za ovu godinu planirana samo kraća europska turneja u sklopu koje će band svirati i na UFO festivalu u Osijeku tako da je ovo jedinstvena prilika vidjeti njihov novi i stari materijal.

Super User

Proin Non Nibh Sed Lectus Convallis Tincidunt Eget Nec Arcu. Suspendisse At Mollis Est. Donec Auctor Molestie Urna, Non Ultrices Elit Elementum In.

JoomlaUX.com

OVOGODIŠNJI BENDOVI

 • Harvo Jay

  Harvo Jay

  Dream noise bend iz Osijeka koji će vas odu&scaro...
 • Plastic Knives

  Plastic Knives

  Plastic Knives je electro-rock duo koji spaja neko...
 • INSOLATE

  INSOLATE

  INSOLATE (Out of Place, Deeply Rooted / TRAUM), um...
 • VOLSTER

  VOLSTER

  Pomalo tajanstveno, Volster (Out of Place / TRAUM)...
 • Krankšvester

  Krankšvester

  Krankšvester je omiljeni osječki bend koje...
 • BILLAIN

  BILLAIN

  Adis Kutkut, poznatiji i kao Billain, jedan je od ...

MEDIJSKI POKROVITELJI:

sibhr GlasSlavonije  mixeta  osijek031 

SPONZORI:

 BRAVEPAN04_VERT_LOCKUP_NEG_FC.JPG gradOsijek  zamp