Modern ilusion

Modern Delusion je synth punk band iza kojeg stoji nekoliko uspješnih europskih turneja te tri zapažena izdanja za sad već legendarni zagrebački d.i.y. label Doomtown Records, ali i francuski Crapoulet Records, od kojih se ističu ''Wasteland'' mini album na kazeti te ''Days Of Us'' vinilni LP.

Pokretač i osnivač banda je Goran Lautar, godinama prisutan na garage punk sceni s bendovima poput The Babies, Welcomin' Comitte in Flames, Dykeman Family te u zadnje vrijeme s hvaljenim darkwave synth projektom Neon Lies s kojim u zadnje vrijeme redovito radi europske turneje. Također, bubnjar Modern Delusiona Andrej Karavanić je osnivač i frontman benda The Celetoids koji je u zadnjih godinu dana imao veliki odjek na europskoj underground punk sceni, s nekoliko turneja za sobom i hvaljenim prvijencem ''Pupal Stage'', objavljenim za Doomtown Records.

Zvuk Modern Delusiona se može opisati kao lo fi synth punk s elementima post punka, poput bandova Units, Screamers ili općenito bendova s legendarnih lo fi punk KBD kompilacijama.

Posljednjih godinu dana, bend se rijetko pojavljuje na pozornicama te je za ovu godinu planirana samo kraća europska turneja u sklopu koje će band svirati i na UFO festivalu u Osijeku tako da je ovo jedinstvena prilika vidjeti njihov novi i stari materijal.

Super User

Proin Non Nibh Sed Lectus Convallis Tincidunt Eget Nec Arcu. Suspendisse At Mollis Est. Donec Auctor Molestie Urna, Non Ultrices Elit Elementum In.

JoomlaUX.com

OVOGODIŠNJI BENDOVI

 • Kawasaki 3P

  Kawasaki 3P

  Njihovo keep moving forward geslo je "Veselo, samo...
 • Plastic Knives

  Plastic Knives

  Plastic Knives je electro-rock duo koji spaja neko...
 • SLEEPYHEADS

  SLEEPYHEADS

  Najbolje čuvana tajna domaćeg indieja, bend koji...
 • BILLAIN

  BILLAIN

  Adis Kutkut, poznatiji i kao Billain, jedan je od ...
 • Baden-Baden

  Baden-Baden

  Vladari regionalne underground scene...
 • Shuttle

  Shuttle

  Stilski se igraju sa žanrovima, a osnova im je č...

MEDIJSKI POKROVITELJI:

sibhr GlasSlavonije  mixeta  osijek031 

SPONZORI:

 BRAVEPAN04_VERT_LOCKUP_NEG_FC.JPG gradOsijek  zamp