Modern ilusion

Modern Delusion je synth punk band iza kojeg stoji nekoliko uspješnih europskih turneja te tri zapažena izdanja za sad već legendarni zagrebački d.i.y. label Doomtown Records, ali i francuski Crapoulet Records, od kojih se ističu ''Wasteland'' mini album na kazeti te ''Days Of Us'' vinilni LP.

Pokretač i osnivač banda je Goran Lautar, godinama prisutan na garage punk sceni s bendovima poput The Babies, Welcomin' Comitte in Flames, Dykeman Family te u zadnje vrijeme s hvaljenim darkwave synth projektom Neon Lies s kojim u zadnje vrijeme redovito radi europske turneje. Također, bubnjar Modern Delusiona Andrej Karavanić je osnivač i frontman benda The Celetoids koji je u zadnjih godinu dana imao veliki odjek na europskoj underground punk sceni, s nekoliko turneja za sobom i hvaljenim prvijencem ''Pupal Stage'', objavljenim za Doomtown Records.

Zvuk Modern Delusiona se može opisati kao lo fi synth punk s elementima post punka, poput bandova Units, Screamers ili općenito bendova s legendarnih lo fi punk KBD kompilacijama.

Posljednjih godinu dana, bend se rijetko pojavljuje na pozornicama te je za ovu godinu planirana samo kraća europska turneja u sklopu koje će band svirati i na UFO festivalu u Osijeku tako da je ovo jedinstvena prilika vidjeti njihov novi i stari materijal.

Super User

Proin Non Nibh Sed Lectus Convallis Tincidunt Eget Nec Arcu. Suspendisse At Mollis Est. Donec Auctor Molestie Urna, Non Ultrices Elit Elementum In.

JoomlaUX.com

OVOGODIŠNJI BENDOVI

MEDIJSKI POKROVITELJI:

sibhr GlasSlavonije  mixeta  osijek031 

SPONZORI:

 BRAVEPAN04_VERT_LOCKUP_NEG_FC.JPG gradOsijek  zamp