SLEEPYHEADS

Najbolje čuvana tajna domaćeg indieja, bend koji svakim nastupom stekne nove oduševljene obožavatelje, legende scene i prije nego su na nju zapravo stupili.

Tko smo mi?

Vedran Šuvak – vokal, gitara

Daniel Brdar – gitara

Domagoj Bajtal – bas

Dragomir Obrenčević Gišo – bubanj

Sleepyheads su četveročlani bend koji utjecaje crpi podjednako iz onih trenutaka zbog kojih smo voljeli gitarsku glazbu iz devedesetih kao i iz modernih strujanja nultih i desetih. Ima tu svega, ali prije toga „svega“ su bubanj, bas, dvije gitare i glas. Indie rock koji je ponekad indie pop, ali je više od svega rock and roll. Najbolje čuvana tajna domaćeg indieja, bend koji svakim nastupom stekne nove oduševljene obožavatelje, legende scene i prije nego su na nju zapravo stupili. 

Nakon pet godina aktivnog sviranja, svoje Sleepyheads iskustvo su sumirali u genijalan album prvijenac „The Swirling Thoughts Of…“ koji je, krajem 2015. godine, završio na mnogim godišnjim listama albuma. Tijekom 2016. promoviraju album mnogobrojnim svirkama te između ostalog nastupaju na INMusic Festivalu u Zagrebu te Mostar Summer Festu.

Trenutno rade na novim pjesmama za svoj drugi album. Planiraju odlazak u studio krajem 2017.

 

"Ove su pjesme jednostavno morale izaći u svijet. Ovo nije bend koji je hobi, ovo je bend koji je život... Album godine, bez imalo dvojbe."

Andrija Škare, Potlista

Super User

Proin Non Nibh Sed Lectus Convallis Tincidunt Eget Nec Arcu. Suspendisse At Mollis Est. Donec Auctor Molestie Urna, Non Ultrices Elit Elementum In.

JoomlaUX.com

OVOGODIŠNJI BENDOVI

MEDIJSKI POKROVITELJI:

sibhr GlasSlavonije  mixeta  osijek031 

SPONZORI:

 BRAVEPAN04_VERT_LOCKUP_NEG_FC.JPG gradOsijek  zamp