Hysteria

Četiri momka, dvije djevojke i sjajan pop rock iz Osijeka.

Među osječkim bendova posljednjih se godina istaknuo jedan kojeg žanrovski možemo pronaći unutar pop rocka, odnosno bend koji je žestoki zvuk uspio prilagoditi "radio friendly" soundu. Dokaz tome su dva singla koji se redovno vrte na osječkim radio postajama, uz povremena emitiranja i na nacionalnim postajama te nacionalnim glazbenih TV kanalima. Riječ je o šestorki koja je zapravo 2010. godine okupljena kao četvorka, da bi tijekom godina u sastav benda bila uvedena druga gitara te prateći vokal.

2014. godine bend je zapravo ustalio postavu koja je napravila najveći kreativni pomak, no sredinom ove godine dolazi do još jedne promjene, odnosno u bend dolazi novi gitarist. Riječ je o momku koji bi bendu trebao dati još više tehničke finese te žestine zvuka, posebno na live nastupima. Što se tiče samog benda, njihove uzore najbolje možemo prepoznati u rasponu od bendova kao što su Cardigans ili Corrs, pa do zvuka sličnog Paramoreu, Garbage ili The Pretty Reckless. Ovo će biti naša treća suradnja, nakon što su 2012. nastupili na UFO tramvaju, a godinu kasnije i na festivalu.

Iza njih je veliki broj svirki, finale HGF-a (s kojeg su nastup izbacili kao live album) te dva službena singla/spota. Uskoro bi napokon trebao izaći njihov prvi službeni album,  s kojeg ćete pjesme moći poslušati u petak, 24. lipnja.

FACEBOOK: https://www.facebook.com/HysteriaOS

YOUTUBE:" https://www.youtube.com/channel/UCX-EBTpt7RyC4voF_bPXXeQ

  

 

OVOGODIŠNJI BENDOVI

 • Flatline

  Flatline

  Iz Sarajeva dolazi bend koji već devet godina neu...
 • S3ngs

  S3ngs

  Ovo je bend koji će rasplesati i najvećeg namčo...
 • Nervosa

  Nervosa

  Nervosa! Brazilske thrash metal heroine stižu na ...
 • Wasteland

  Wasteland

  Black metal bend iz Belog Manastira
 • Syndrome

  Syndrome

  Svakom novom pjesmom, Syndrome dokazuje kako je ri...
 • Hysteria

  Hysteria

  Četiri momka, dvije djevojke i sjajan pop rock iz...

SPONZORI:

pan  gradOsijek  zamp

MEDIJSKI POKROVITELJI:

sibhr GlasSlavonije RadioPlus perunhr mixeta mojOsijekhr1 osijek031 osijeknewslogo slavonskiradio