No Hurry Brigade

Iz Đakova dolazi bend koji sviraju posebno zanimljivu vrstu indie rocka/americane.

Bend nastaje 2006. u Đakovu (HR) pod imenom Hold Your Horses. Pokretačka snaga benda je Bruno Markulić - neumorni tekstopisac i skladatelj, koji je rame uz rame s bratom Nevenom i osnivač grupe. Posljednji od trojice je basist Hrvoje Punda, često zadužen za tehničke i grafičke detalje. Hold Your Horses sviraju kao trojka gotovo četiri godine.

2010. godine bendu se priključuje ovisnik o bluesu, gitarist Rene Kordić koji je svojim solo dionicama obojio glazbu grupe u neke druge boje. Bend ima brojne studijske i live demo uratke, te nastupe na demo festivalima (npr. HR Demo Klub i sl.), i festivalima (npr. UFO Osijek), te kao predgrupa afirmiranim bendovima.

Vjerojatno najveći uspjeh benda je pobjeda na natječaju za film „Move On“  (2013.) s pjesmom „It's For Real“ u konkurenciji „Moja Pjesma“. Film je projekt T-Coma i Danskog redatelja Asgera Letha, a u njemu, kao i na natječaju je sudjelovalo jedanaest europskih zemalja. Konačno, 2014. godine dolazi do promjene imena u No Hurry Brigade, zbog poplave bendova pod imenom Hold Your Horses. 2015. pa do danas – bend stvara nove materijale i aktivno nastupa na raznim festivalima (HGF, RockOff,UFO…), klubovima i sl…

FACEBOOK: https://www.facebook.com/pages/No-Hurry-Brigade/277512382324701

YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=3hJ2d2ckwzA

 

 

 

 

 

 

 

OVOGODIŠNJI BENDOVI

SPONZORI:

pan  gradOsijek  zamp

MEDIJSKI POKROVITELJI:

sibhr GlasSlavonije RadioPlus perunhr mixeta mojOsijekhr1 osijek031 osijeknewslogo slavonskiradio