Seljačka Buna

Puno veselja, metala, punka i rakije uz Seljačku Bunu

Nakon 2013. godine, kad su nastupili unutar festivala te jednu godinu kasnije, kad su predvodili UFO Intro event u klubu Epic, Seljačka Buna ponovno se vraća na UFO, s nikad više materijala, s nikad više fanova i u nikad boljem terminu svirke. Ova beogradska petorka dolazi u smiraj novog albuma, kojeg su već ranije predstavili singlovima "Boemska raspadija" i "Metalostrugar", nikad usviranija i nikad žešća.

Pokušavajući svirati čisti metal te bezuspješno pokušavajući pobjeći od punka, kojeg isto tako bezuspješno pokušavaju ne svirati, Seljačka Buna je na sceni opstala već deset godina, prije svega napornim radom, uloženim znojem i donacijama fanova i groupie djevojaka, za kojima su službeno još uvijek u potrazi. Nema nikakve sumnje kako je ovo bend za UFO publiku, posebno nakon koncerta, kad vole kvalitetno popiti i platiti pivo svakome tko zna na sav glas otpjevati nekoliko njihovih refrena. Osim što vole dobro popit', dečki još više vole dobro pojesti. Jedino što ne vole su ljudi koji ne piju i ne jedu ili barem ne vole raditi isto.

S njima je uvijek i šesti član, rakija proizvedena u selu predaka frontama ovog benda te bez nje bi njihov ansambl zvučao sviralački savršeno, harmonijski točno i potpuno ulickano, znači bezveze i jadno. pa sreća je da postoji ta stavka koja ih čini zvjerima na bini, od kojih nitko ne može pobjeći. Da, sretni smo što je Buna opet s nama, uostalom da nismo ne bi smo ih niti zvali :).

Seljačka buna nastupa u subotu 25. lipnja! 

 

 

 

OVOGODIŠNJI BENDOVI

 • Clone Age

  Clone Age

  Provjerite zašto ih zovu hrvatskim Foo Fightersim...
 • Sillycons

  Sillycons

  Sillycons iz Rijeke dolaze nam kao zamjenski bend ...
 • Wasteland

  Wasteland

  Black metal bend iz Belog Manastira
 • Roadkillfarm

  Roadkillfarm

  Duh starog rokenrola donose momci iz Osijeka.
 • Billy Andol

  Billy Andol

  S ponosom predstavljamo sarajevske kraljeve groove...
 • Syndrome

  Syndrome

  Svakom novom pjesmom, Syndrome dokazuje kako je ri...

SPONZORI:

pan  gradOsijek  zamp

MEDIJSKI POKROVITELJI:

sibhr GlasSlavonije RadioPlus perunhr mixeta mojOsijekhr1 osijek031 osijeknewslogo slavonskiradio