O festivalu

Nešto više o UFO festivalu! Najboljem BESPLATNOM festivalu u regiji!

U okružju stari gradskih zidina negdašnje srednjovjekovne utvrde koja je branila Essek i vrata Europe; gdje su nepoznati vojnici stjecali slavu i pozornost Beča odoljevajući napadima onovremenih osvajača, smještene su pozornice i upaljeni reflektori koji čekaju dolazak nekih novih osvajača, naoružanih snažnim adrenalinom mladosti i glazbe.

Dragi prijatelji UFO festivala i ljubitelji dobre glazbe,

Zadovoljstvo nam je izvijestiti vas da trinaesti put zaredom krećemo u avanturu zvanu Urban fest Osijek! Ove godine, UFO festival će svoje ovogodišnje izdanje doživjeti od 21. do 25. lipnja 2016. godine i vjerujemo da će odabrani  bandovi, kao i headlineri festivala oduševiti ljubitelje svih glazbenih stilova, počeviši od pop-rocka, punka pa do metala, kao i svih ostalih inačica urbane glazbe.

Kao i godinama do sada, jedini cilj UFO festivala je bio i ostat će – zabaviti svoju vjernu publiku, a najboljim bendovima iz regije dati mogućnost nastupa u vrhunskim koncertnim uvjetima jer oni to i zaslužuju! Ove godine ponuditi ćemo vam pet dana odlične glazbe, vrhunskog zvuka i više nego dobre zabave je ono što će i ove godine biti jedini moto organizatorima festivala. A osim toga, i malo sporta ;).

Naravno, nikako ne smijemo zaboraviti da je i ove godine ulaz na festival BESPLATAN! Vidimo se, neka rock n' roll ludilo krene!

 

Super User

Proin Non Nibh Sed Lectus Convallis Tincidunt Eget Nec Arcu. Suspendisse At Mollis Est. Donec Auctor Molestie Urna, Non Ultrices Elit Elementum In.

JoomlaUX.com

OVOGODIŠNJI BENDOVI

 • S3ngs

  S3ngs

  Ovo je bend koji će rasplesati i najvećeg namčo...
 • Krankšvester

  Krankšvester

  Čeka nas Kru'ti! Krankšvester će zatvoriti ovog...
 • Gothic

  Gothic

  Jedan od najdugovječnijih europskih metal bendova
 • Hysteria

  Hysteria

  Četiri momka, dvije djevojke i sjajan pop rock iz...
 • Roadkillfarm

  Roadkillfarm

  Duh starog rokenrola donose momci iz Osijeka.
 • Divlje jagode

  Divlje jagode

  UFO za desert poslužuje Divlje Jagode!

SPONZORI:

pan  gradOsijek  zamp

MEDIJSKI POKROVITELJI:

sibhr GlasSlavonije RadioPlus perunhr mixeta mojOsijekhr1 osijek031 osijeknewslogo slavonskiradio