Put i smještaj

Kako do nas? Karte i upute! Gdje spavati/odmoriti? Gdje na after party?

 

MJESTO ODRŽAVANJA

UFO festival održava se u dvorištu VEGE, sjajnom prostoru unutar zidina Tvrđe. Prostor se nalazi u Fakultetskoj ulici i može mu se prići s više različitih strana. Na iduće dvije fotografija možete vidjeti položaj prostora održavanja na karti grada Osijeka.

 

KAKO DOĆI DO NAS?

Ukoliko dolazite autocestom, izađete u Osijeku te vozite put istoka sve do izlaza Osijek-Istok (Kod Metroa i stadiona Gradski Vrt). Nakon toga vozite Trpimirovom ulicom gotovo sve do mosta Dr. Franje Tuđmana, kao što je označeno na priloženoj karti.

Ukoliko dolazite vlakom ili autobusom, najbolje da pratite put koji je označen na karti. (klik na fotografiju za veći prikaz) 

 

SMJEŠTAJ

U neposrednoj blizini održavanja UFO festivala postoji prostor koje Osječani i njihovi gosti već dugi niz godina koriste upravo u svrhu odmora i boravka u prirodi u dane blagdana i vikenda. Riječ je o prostoru kod Amfiteatra (katakombe) na lijevoj obali Drave koje se može iskoristiti, i koristi se, u svrhu kraćeg ili dužeg boravka u prirodi.
Uz sam prostor kod Amfiteatra, nalazi se i najveće osječko kupalište Copacabana (poznatije pod nazivom Kopika) gdje možete uživati u čarima ljeta, ali i onima koji se tiču i dijela osobne higijene (sanitarni čvor i tuševi).
Da rezimiramo – Osijek trenutno nema organizirani kamp smještaj, ali svi oni koji su zainteresirani, mogu na vlastitu odgovornost smjestiti se na lijevoj obali Drave tijekom dana, a u večernjim satima uživati u onom zbog čega su i došli u Grad na Dravi – najboljem do sada UFO festivalu!

 

AFTER PARTY

After Party ovogodišnjeg UFO festivala održavati će se na dva različita mjesta, i to u klubovima Exit i Tufna, koji se oba nalaze vrlo blizu mjesta održavanja. O njihovim programima više informacija uskoro!

Super User

Proin Non Nibh Sed Lectus Convallis Tincidunt Eget Nec Arcu. Suspendisse At Mollis Est. Donec Auctor Molestie Urna, Non Ultrices Elit Elementum In.

JoomlaUX.com

OVOGODIŠNJI BENDOVI

SPONZORI:

pan  gradOsijek  zamp

MEDIJSKI POKROVITELJI:

sibhr GlasSlavonije RadioPlus perunhr mixeta mojOsijekhr1 osijek031 osijeknewslogo slavonskiradio