Media Kit

Pogledajte fotografije i videe s ranijih izdanja Urban Festa Osijek

(klikom na naziv otvarate foto i video galeriju)

 

 UFO 2015. 

UFO > Službena foto galerija

SiB.hr > 1. dan - 2.dan - 3. dan

Osijek031.com > 1. dan - 3. dan

Mixeta.hr > 1. dan - 2. dan - 3. dan  

Osijeknews.hr > 1. dan - 2. dan - 3.dan

MojOsijek.hr > 1. dan - 2. dan - 3. dan

 

 

 

 

 

 

Ovako je izgledao prvi UFO ikada, 2004. godine

 UFO 2014. 

Jedan od bendova koji je na UFO festivalu imao nezaboravan nastup sigurno su Brkovi. A iste godine, 2014., imali smo priliku ugostiti u Hladno Pivo na samom zatvaranju festivala. Festival je otvoren nastupom Psihomodo Popa, nakon kojeg je zajednički praćen prijenosne utakmice između Hrvatske i Kameruna, sa svjetskog prvenstva u Brazilu.

 

 UFO 2013. 

Bila je to godina kad se festival vratio na princio besplatnog ulaza za sve posjetitelje i to se pokazalo kao puni pogodak. Zahvaljujući dobroj volji snimatelje Zorana Macakanje, voditelja Marka Jovića te montažera Roberta Ferenca, dobili smo video pregled svakog od tri dana festivala, ali na kraju i odličan recap video UFO-a 2013. Nezaboravan će ostati i interview svjetskog megacara, Rambo Amadeusa! Još jednom zahvale bendu Dead Fish na ustupljenoj pjesmi "Ajmo s ritmom". Po drugi put u povijesti festivala, održan je tramvaj party.

 UFO 2012. 

 Za desetu godišnjica festivala fanove je dočekao izuzetno ambiciozan program, predvođen legendarnim Exodusom, ali i izvođačima kao što su Dubioza Kolektiv, Eyesburn ili Paddy And The Rats. Ništa manje spektakularna nije bila niti video najava koja se te godine emitirala na TV postajama. Osim toga odabrali smo i video s nastupa Dubioze Kolektiv, video iz backstagea benda Karma Guru te nastup Hysterie s uvodnog eventa na UFO tramvaju. 

 UFO 2011. 

Ovo je bila godina kad je baš svaki bend dobio svoje mjesto pred kamerama, kako na nastupu, tako i na interviewu u backstageu. Ovim se putem još jednom zahvaljujemo snimatelju, odnosno montažeru Igoru Cuckoviću te voditeljici Doroteji Zovko. Odabrali smo nama osobno najdraže trenutke s tog izdanja festivala, a sve interviewe možete pronaći na službenom UFO Youtube kanalu. Spektakularni program predvodili su Decapitated, The Casualties, Arkona i mnogi drugi, a po prvi puta je festival najavljen tramvajem.

 UFO 2010. 

2010. bila je godina kad je festival predstavio novo ruho, uz podosta izmjena i novina, a kao najveće zvijezde festivale doveden je poljski Behemoth, o čijem se nastupu još i dan danas priča u Osijeku, kao jednom od najspektakularnijih koncerata koje je ovaj grad vidio.

 Ranija izdanja festivala 

Budući da ranije nije bilo tako lako snimiti i objaviti dobar video, ne postoji puno materijala s ranijih UFO izdanja, no uspjeli smo skupiti neke. Uživajte u onome što je UFO nudio u prošlom desetljeću. 

More in this category: Prijava za medije »

OVOGODIŠNJI BENDOVI

 • Kawasaki 3P

  Kawasaki 3P

  Njihovo keep moving forward geslo je "Veselo, samo...
 • Harvo Jay

  Harvo Jay

  Dream noise bend iz Osijeka koji će vas odu&scaro...
 • Shuttle

  Shuttle

  Stilski se igraju sa žanrovima, a osnova im je č...
 • INSOLATE

  INSOLATE

  INSOLATE (Out of Place, Deeply Rooted / TRAUM), um...
 • Kula

  Kula

  Zoran Kulić aka Kula, DJ je i organizator VuBass ...
 • Milton Bradley

  Milton Bradley

  S godinama iskustva na berlinskoj elektronskoj sce...

MEDIJSKI POKROVITELJI:

sibhr GlasSlavonije  mixeta  osijek031 

SPONZORI:

 BRAVEPAN04_VERT_LOCKUP_NEG_FC.JPG gradOsijek  zamp