Petak, 02 Lipanj 2017 10:59

Urban Fest Osijek otvorio vrata, a petak donosi još veći spektakl s ponovno ujedinjenim Kojotima

PRVI DAN URBAN FESTA OSIJEK ZADIVIO PUBLIKU, DANAS NASTAVAK

 

Čak ni loše prognoze Zorana Vakule nisu uspjele demotivirati sve ljubitelje UFO-a u želji da otjeraju kišu u doba održavanja njihovog najdražeg festivala – i upravo tako počeo je četrnaesti Urban Fest Osijek.

Kiša, ali ovaj put partijanera, sletjela je na lijevu obale Drave kod katakombi čuti ponešto od jučerašnjeg scenarija. Bogat program krenuo je već oko 20 sati kada je na stage stupio Indigoscience, a nakon njih i Modern Delusion te Plastic Knives, a pravo je ludilo krenulo kada je na scenu došao riječki Jonathan. Naime, ovog headlinera Osječani su nestrpljivo očekivali već godinama, s obzirom na to da ih je u nastupu u slavonskoj prijestolnici već nekoliko puta omela kiša. Najveće ovacije ipak su pokupili prvo ime večeri – nezaobilazni Kawasaki 3P koji je svojim već poznatim zvukom i najmirnije duše natjerao na ples.

Dobro zagrijani posjetitelji su se prebacili na after u katakombama, gdje su DJ Oliver, a potom i DJ Kula odlično pripremili partijanere za dolazak sarajevskog DJ Billaina koji je okupljene zabavljao do zore.

Sve one koji su preživjeli ovu dozu elana, organizatori pozivaju i na drugu jer danas na pozornicu nastupaju ulaze neka nova, ali vrlo poznata imena poput osječkog Harvo Jayja, indie benda Sleepyheads te vladara regionalne underground scene Baden-Baden. Ovaj popis zaokružit će glavna lica večeras, Straight Mickey and the Boyz te reuniteani Kojoti koji će osim starih hitova s nama možda podijeliti i nešto s novog albuma koji najavljuju za kraj 2017.

Na koncertni dio UFO-a možete ući besplatno, a ako želite ostati i na elektronskom dijelu, taj dio plaćat će se 30 kuna, a da ćete taj novac korisno utrošiti ne moramo ni dodatno pojašnjavati kada kažemo da nas danas očekuje fenomenalna Hrvatska Funk Delegacija kao elektronski dio priče drugoga dana festivala.

Podsjećamo još jednom na današnju satnicu:

20.00 - 20.40 Harvo Jay (Osijek, Hrvatska)
20.50 - 21.30 Sleepyheads (Zagreb, Hrvatska)
21.40 - 22.20 Baden-Baden (Zagreb, Hrvatska)
22.30 - 23.30 Straight Mickey and the Boyz (Beograd, Srbija)
23.40 - 01.00 Kojoti (Zagreb, Vinkovci, Hrvatska)

After party - katakombe:
01.00 - 05.00 Hrvatska Funk Delegacija: Venom, Borovich, D-Gree, Slip Mat, Bijan, Umbo

Super User

Proin Non Nibh Sed Lectus Convallis Tincidunt Eget Nec Arcu. Suspendisse At Mollis Est. Donec Auctor Molestie Urna, Non Ultrices Elit Elementum In.

JoomlaUX.com

OVOGODIŠNJI BENDOVI

MEDIJSKI POKROVITELJI:

sibhr GlasSlavonije  mixeta  osijek031 

SPONZORI:

 BRAVEPAN04_VERT_LOCKUP_NEG_FC.JPG gradOsijek  zamp