Petak, 10 Lipanj 2016 17:09

UFO sudjeluje u projektu "Odzvonilo je nasilju"!

Čast nam je obznaniti sudjelovanje u hvale vrijednom projektu “Odzvonilo je nasilju”, o kojem možete više pročitati u nastavku teksta.

Projekt „Odzvonilo je nasilju“ provodi Otvorena medijska grupacija uz partnere na projektu Urban fest Osijek (UFO), Centar za kulturne djelatnosti (CKD) i Ekonomsku i upravnu školu Osijek.

Cilj projekta je educirati sudionike radionice – učenike I. i II. razreda Ekonomske i upravne škole Osijek o prevenciji nasilja među mladima (dobiti saznanja o tome što je nasilje, koje vrste nasilja postoje, kako ga prepoznati, kako ga prijaviti te kako raditi na jačanju samopouzdanja).

Projekt je financiran iz državnog proračuna, financira ga Ministarstvo socijalne politike i mladih, a ukupna vrijednost projekta je 110.000,00 kn.

U nastavku dostavljamo link na video spot „Odzvonilo je nasilju“ kojeg su sa ekipom stručnjaka snimili učenici Ekonomske i upravne škole Osijek.

Također, tijekom provedbe projekta nastao je zanimljiv i koristan Priručnik koji je moguće preuzeti na sljedećem linku:
http://www.xlpixel.com/OMG_ODZVONILO/E-prirucnik_ODZVONILOjeNASILJU.zip

 

Dramska predstava "Odzvonilo je nasilju" from 4film on Vimeo.

Super User

Proin Non Nibh Sed Lectus Convallis Tincidunt Eget Nec Arcu. Suspendisse At Mollis Est. Donec Auctor Molestie Urna, Non Ultrices Elit Elementum In.

JoomlaUX.com

OVOGODIŠNJI BENDOVI

MEDIJSKI POKROVITELJI:

sibhr GlasSlavonije  mixeta  osijek031 

SPONZORI:

 BRAVEPAN04_VERT_LOCKUP_NEG_FC.JPG gradOsijek  zamp