Petak, 10 Lipanj 2016 18:12

Urban Fest Osijek uz Pan 2016. – Pet dana žestokog rokenrola! (i malo sporta)

S ponosom vam možemo najaviti kako će se Urban Fest Osijek ove godine održati po 13. put i to sve uz pokroviteljstvo grada Osijeka te u suradnji s našim, sada već redovnim i hvale vrijednim partnerom, Carlsberg Hrvatska i njihovim najprepoznatljivijim proizvodom, PAN pivom.

Mjesto održavanja je dvorište Vege,  stalni dom festivala od 2009. godine, a datumi održavanja protežu se od 21. do 25. lipnja.

Ove godine sam festival organizacijski ide dalje nego ikad do sad, pa će se odvijati kroz čak pet dana, gdje će u prvom planu biti glazba, no ne i samo glazba. Nakon uspješnog eksperimenta 2014. godine, ponovno imamo i sportsku liniju. Već prvi dan festivala, 21. lipnja, u dvorištu Vege možete pogledati prijenos nogometne utakmice s europskog prvenstva u Francuskoj, između Hrvatske i Španjolske, sve to naravno na velikom ekranu uz HD projekciju i zvučni doživljaj kao da se nalazite na samom stadionu. Nakon utakmice će uslijediti glazbeni program za sve okupljene.

Ova godina ponudit će i posebno mjesto za osječku scenu, koja će biti kvalitetno zastupljena kroz svih pet dana festivala, ali iz organizacije su se potrudili angažirati i trenutno najveće osječke glazbene zvijezde, koje rasprodaju koncerte i klubove po cijeloj Hrvatskoj, ali i regiji. No, o tome više narednih dana, kad krenu službene objave izvođača.

Također, festival više nije demo karaktera, no to ne znači da publika neće moći čuti najbolje neafirmirane bendove u regiji. Ove godine su oni odabrani na drugačiji način te nema nikakve sumnje kako će se to pokazati kvalitetnih rješenjem, budući da je riječ o bendovima koji bi već za godinu ili dvije mogli dogurati do headline materijala s mnoštvom fanova.

Kroz ovih pet dana, UFO binom će prodefilirati između 20 i 25 bendova iz više država, što također potvrđuje kako je festival još uvijek uspio ostati internacionalnog karaktera, a to je ono čime se u organizaciji posebno ponose.

Toliko za uvodnu najavu, a već narednih dana krenut će objave izvođača i sigurni smo kako ove godine neće biti razočaranih, kako nakon najava, a posebno nakon što se festival održi. Jer, UFO je prepoznatljiv brand grada Osijeka i time se ponosimo, kao i našom vjernom publikom, koja je svake godine s nama.

Inače, festival će izvođače objavljivati na vrlo zanimljiv način, krenuvši s prvim imenom, pa svaki dan nakon toga po jedno novo, sve dok se ne kompletira cijeli popis, na kojem će se sigurno pronaći za svakoga po nešto.

Priprema, pozor... URBAN FEST OSIJEK 2016.!

Super User

Proin Non Nibh Sed Lectus Convallis Tincidunt Eget Nec Arcu. Suspendisse At Mollis Est. Donec Auctor Molestie Urna, Non Ultrices Elit Elementum In.

JoomlaUX.com

OVOGODIŠNJI BENDOVI

 • INSOLATE

  INSOLATE

  INSOLATE (Out of Place, Deeply Rooted / TRAUM), um...
 • Krankšvester

  Krankšvester

  Krankšvester je omiljeni osječki bend koje...
 • VOLSTER

  VOLSTER

  Pomalo tajanstveno, Volster (Out of Place / TRAUM)...
 • BILLAIN

  BILLAIN

  Adis Kutkut, poznatiji i kao Billain, jedan je od ...
 • BRUTO-GETO

  BRUTO-GETO

  Svatko od nas doživljava se na neki svoj način. ...
 • Indigoscience

  Indigoscience

  Idejno zamišljen kao bend u koji će svaki ...

MEDIJSKI POKROVITELJI:

sibhr GlasSlavonije  mixeta  osijek031 

SPONZORI:

 BRAVEPAN04_VERT_LOCKUP_NEG_FC.JPG gradOsijek  zamp