Utorak, 14 Lipanj 2016 20:25

Predstavljamo vam novi UFO službeni web

Urban Fest Osijek dolazi u novom ruhu, a jedan dio njega je i nova web stranica!

 

Novi web će našim posjetiteljima osigurati lakši pristup programu, bendovima, ali i svim drugim informacijama. 

Za svakog našeg izvođača ponudili smo sve potrebne informacije te dovoljan broj audio i video zapisa, kojima se može dobiti uvid u ono što će određeni izvođač ove godine ponuditi. Sve to kroz vrlo zanimljiv izbornik, unutar kojeg se nalaze svi bendovi, podijeljeni kroz kategorije "headlineri i ostali." Dok se nalazite unutar stranice jednog benda, s desne strane vam je slučajnim odabirom ponuđeno šest drugih bendova.

Naši posjetitelji koji dolaze izvan grada Osijeka, vrlo će lako moći pronaći sve što im je potrebno jednostavno klikom na za to prilagođen link, gdje se nalaze sve upute. Također, sekcija MEDIA donosi nam ono najbolje iz prethodnih 12 godina festivala. Jednostavno, ova stranica će našim posjetiteljima pružiti sve što žele znati i to kroz vrlo lijepo i izuzetno funkcionalno sučelje.

Ispod svega, nalazi se program po danima, gdje također klikom na svaki bend možete otići automatski na njegovu stranicu. Sve da bi našim posjetiteljima bilo vrlo ugodno dok provjeravaju što će ih dočekati na najboljeg glazbenom festivalu u istočnoj Slavoniji!

Uživajte!

Super User

Proin Non Nibh Sed Lectus Convallis Tincidunt Eget Nec Arcu. Suspendisse At Mollis Est. Donec Auctor Molestie Urna, Non Ultrices Elit Elementum In.

JoomlaUX.com

OVOGODIŠNJI BENDOVI

MEDIJSKI POKROVITELJI:

sibhr GlasSlavonije  mixeta  osijek031 

SPONZORI:

 BRAVEPAN04_VERT_LOCKUP_NEG_FC.JPG gradOsijek  zamp