Četvrtak, 16 Lipanj 2016 18:08

Novo na UFO! Happy Hour(s) i kvizovi s vrijednim nagradama

Novost na ovogodišnjem UFO je Happy Hour(s) koji će svaki dan trajati od 20 do 22 sata, no i kvizovi, na kojima će naša publika moći osvojiti vrijedne nagrade.

 

Unatoč tome što je UFO festival koji se trudi svojim posjetiteljima ponuditi izuzetno popularne cijene tekućih proizvoda svog glavnog sponzora, PAN piva, uvijek se trudimo našoj publici ponuditi nešto novo, pa smo tako uveli popularni "Happy Hour" model, odnosno u ovom slučaju to je Happy Hours.

Od 20 sati, kad svakodnevno počinje naš program, pa do 22 sata, na šankovima možete dobiti šest piva ukoliko dođete s pet bonova. Oliti, što bi značilo, dođite po pet piva, a šesto ponesite besplatno. Još jedan dodatan razlog da na UFO dođete s ekipom i to onom koja se voli zabaviti uz pivo u ruci. Uostalom, to je normalan slijed na rock koncertima, zar ne?

Ono što bi moglo posebno razveseliti naše posjetitelje bit će kvizovi, na kojima će ekipe moći osvojiti vrijedne nagrade naših sponzora. Kvizovi će se održati prva četiri dana festivala, s početkom od 20 sati, i to ovim rasporedom:

  • Utorak, 21. lipnja - Veliki nogometni kviz
  • Srijeda 22. lipnja - Metal, Punk i hard rock kviz
  • Četvrtak 23. lipnja - Veliki glazbeni kviz (svi žanrovi/smjerovi urbane glazbe)
  • Petak, 24. lipnja - Kviz općeg znanja s naglaskom na glazbu

Kvizovi će se održavati u timovima od maksimalno četiri osobe, a tim možete prijaviti na Facebook stranici Urban Festa Osijek, i to u Inbox. Ono što morate navesti je ime tima te popis članova, s njihovim datumima rođenja, kao i kviz u kojem želite sudjelovati. Naravno, dozvoljeni je sudjelovati i u sva četiri kviza, ukoliko želite.

Sve što ćete morati ponijeti na kviz je kemijska olovka te neka vrsta podloge za pisanje. Papir na koji upisujete odgovore osigurat će organizator. Trajanje jednog kviza bit će oko 30 minuta, a rezultati će biti objavljeni nakon nastupa prvog benda, odnosno prvog dana u poluvremenu utakmice između Hrvatske i Španjolske.

Dakle, ono što vam preostaje je okupiti ekipu koja najviše znanja nosi u džepu, posjetiti UFO Facebook stranicu te se prijaviti za sudjelovanje, a nakon toga kući ponijeti vrijednu nagradu, ukoliko se iskažete znanjem i snalaženjem.

Nagrade na kvizovima su:

Utorak, 21. lipnja - Veliki nogometni kviz

1. NK OSIJEK + PAN POKLON PAKET (fotomonografije NK Osijeka i druge nagrade, 2 x Six Pack PANa, 4 PAN majice, 4 PAN privjeska za ključeve)
2. GIFTA + PAN + VINA KUTJEVO
3. PAN + HELL ENERGY PAKET
4. PAN PAKET

Srijeda, 22. lipnja - Metal, Punk i hard rock kviz

1. BACKYARD ART + PAN PAKET (4 festivalske ulaznice za BackYard Art festival u Donjem Miholjcu, 2 x Six Pack PANa, 4 PAN majice, 4 PAN privjeska za ključeve)
2. PAN + VINA KUTJEVO PAKET
3. PAN + HELL ENERGY PAKET
4. PAN PAKET

Četvrtak, 23. lipnja - Veliki glazbeni kviz

1. FERRAGOSTO JAM + PAN PAKET (2 festivalske Ferragosto Jam ulaznice + 2 Ferragosto Jam majice, 2 x Six Pack PANa, 4 PAN majice, 4 PAN privjeska za ključeve)
2. PAN + VINA KUTJEVO PAKET
3. PAN + HELL ENERGY PAKET
4. PAN PAKET

Petak, 24. lipnja -  Kviz općeg znanja

1. EXIT FESTIVAL + PAN PAKET (4 jednodnevne Exit ulaznice za prvi dan festivala, 2 x Six Pack PANa, 4 PAN majice, 4 PAN privjeska za ključeve)
2. EXIT + SDF + PAN PAKET (1 Exit avantura ulaznica + 1 SDF ulaznica + Pan paket)
3. PAN + HELL ENERGY PAKET
4. PAN PAKET

OVOGODIŠNJI BENDOVI

MEDIJSKI POKROVITELJI:

sibhr GlasSlavonije  mixeta  osijek031 

SPONZORI:

 BRAVEPAN04_VERT_LOCKUP_NEG_FC.JPG gradOsijek  zamp