Četvrtak, 23 Lipanj 2016 13:34

UFO kvizovi - Sve skupljeno na kviz u petak uz fantastične nagrade

Ovogodišnja ideja s UFO kvizovima ipak je doživjela male promjene, no zato smo sve skupili u jedan fantastičan kviz s izuzetno vrijednim nagradama.

 

Kviz će se održati u petak 24. lipnja, s početkom u 20 sati i 15 minuta, a sadržavati će između 40 i 50 pitanja, pravilno podijeljeno u tri kategorije, sport, glazba i opće znanje. Vrijedne nagrade koje smo pripremili za prvobitno planirana četiri kviza, tako će se naći na jednom kvizu, a to prema plasmanu izgleda ovako:

1. EXIT FESTIVAL + GIFTA
(4 x jednodnevna ulaznice za prvi dan Exita, 1 x Exit Avantura ulaznica, 1 x SDF festival ulaznica, 1 gifta majica) + SPONZORSKI PAKET (PAN, HELL Energy, Vinarije Kutjevo)

2. FERRAGOSTO JAM
(2 x festivalska Ferragosto Jam ulaznica, 2 x Ferragosto Jam majica) + SPONZORSKI PAKET (PAN, HELL Energy, Vinarije Kutjevo)

3. BACKYARD ART
(4 x festivalska Backyrd Art ulaznica) + SPONZORSKI PAKET (PAN, HELL Energy, Vinarije Kutjevo)

4. NK OSIJEK 
(poklon paket Nogometnog kluba Osijek) + SPONZORSKI PAKET (PAN, HELL, Vinarije Kutjevo)

5. SPONZORSKI PAKET (PAN, HELL, Vinarije Kutjevo)

Za kviz se možete prijaviti u Inbox na FACEBOOK STRANICI UFO FESTIVALA, a trebate navesti ime tima i članove (maksimalno 4, minimalno 1 osoba). Molimo samo da se prijavite što prije, zbog lakše organizacije. Sve što trebate ponijeti na kviz je kemijska olovka.

OVOGODIŠNJI BENDOVI

MEDIJSKI POKROVITELJI:

sibhr GlasSlavonije  mixeta  osijek031 

SPONZORI:

 BRAVEPAN04_VERT_LOCKUP_NEG_FC.JPG gradOsijek  zamp